HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya divx film letöltése ingyen Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya film letöltés ingyen a blogon!

2010.04.16. 11:40 INGYEN-LETÖLTÉS

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya

Ingyen Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya premier film letöltés!

Író: John Logan

Film trailer:

LETÖLTÉS MOST

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Film besorolása: krimi dráma zenés

Zeneszerző: Graeme Revell

Filmszínészek: Johnny Depp, Helena Bonham Carter

Kiadás dátuma: 2008-02-21

Johnny Depp játssza Benjamin Barkert/Sweeney Toddot, a borbélyt, aki felesége és kislánya elvesztése miatt megfogadja, hogy bosszút áll a város gonosz lakosain (beleértve elsősorban Turpint, a bírót és csatlósát). Szeretett borotváival elvágja a torkukat. Todd magyar hangját Nagy Ervin adta.

Tartalom: Sweeney Toddnak (Johnny Depp) nem ez a neve. A vérengzéshez sem volt semmi kedve: egyszerű, boldog életet élt felesége és lánya társaságában, míg egy gonosz bíró (Alan Rickman) fel nem forgatott mindent. Az ausztráliai rabságból már egy másik férfi tér vissza. Megnyitja borbélyüzletét a Fleet Streeten, és csak a bosszú élteti: a családját akarja. Azt akarja, hogy lakoljon a bíró, és szenvedjen az egész világ, amely megengedte a vele történt igazságtalanságot. A vendégei nem a szokásos kijáraton távoznak. Itt lakik ugyanis Todd új szövetségese, Mrs. Lovett (Helena Bonhem Carter), aki pástétomsütésből él. Todd áldozatai ettől kezdve az ő egyre finomabb ételeit ízesítik.

Szólj hozzá!

Címkék: film divx mozifilm letöltés sweeney todd a fleet street démoni borbélya mozifilm sweeney todd a fleet street démoni borbélya dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr91926441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása