HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sziklák szeme film letöltés ingyen Sziklák szeme letöltése most!

2010.04.13. 18:55 INGYEN-LETÖLTÉS

GYORS LETÖLTÉS

Sziklák szeme

Belépés a Sziklák szeme mozifilm letöltéséhez itt!

Mozipremier: 2006-05-11

Műfaja: horror thriller (Műfaj)

Rendezte: Alexandre Aja

Zene: Graeme Revell

Mozifilm előzetes trailer:

 

Főszereplők: Aaron Stanford, Emilie de Ravin

A tartalomból: Egy problémákkal küszködő, de átlagos család kirándulásával indul a történet. A clevelandi nyomozó, Bob Carter (Ted Levine) és felesége, a beszédes Ethel (Kathleen Quinlan) éppen házassági évfordulóját ünnepli. Hogy szorosabbra fűzze szeretteivel a kapcsolatot, Bob meghívja egész családját is, hogy tartson velük Kaliforniába. Ennek senki nem örül igazán. Lynn (Vinessa Shaw), a legidősebb lányuk kisbabájának biztonsága és kényelme miatt aggódik folyamatosan, míg férje, a csöndes Doug (Aaron Stanford) az apósával való beszélgetésektől tart. A tinédzser Brenda (Emilie De Ravin) már a gondolattól is irtózik, hogy a családjával kell nyaralnia, míg a tréfás kedvű Bobby (Dan Byrd) folyamatosan a család két kutyájával, Szépséggel és Szörnyeteggel szórakozik. Nagy nehezen az egész család bepakol a lakókocsiba, és elindul nyugat felé.

Hihetetlen feldolgozás hullám szabadul mostanában a hazai nézőkre, mert bár Amerikában szépen elosztották fél évre a három horror-remake-et, de idehaza egy hónapon belül találkozhatunk a Sziklák szemével, az Ómennel és az Ismeretlen hívással. Az első áldozat Wes Craven régi szemi-klasszikusa, a Hills Have Eyes, mely a horrorrendező második filmje volt és 1977-re datálható a keletkezése. A 2006-os verziót már csak producerként felügyelte a mester és a rendezést az új generáció egyik tehetséges tagjára, a 27 éves, francia Alexandre Aja-ra bízta, akit főleg a Magasfeszültség című francia horror rendezőjeként tartunk számon.

 

LETÖLTÉS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés ingyen premier film sziklák szeme ingyen letöltés sziklák szeme dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr661917520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása