HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Eragon mozi film letöltés Eragon mozifilm Eragon dvd film ingyen letöltés információk!

2010.04.17. 10:47 INGYEN-LETÖLTÉS

Eragon LETÖLTÉS START

LETÖLTÉS ITT

Operatőr: Russell Carpenter

Tartalom: Az Eragon egy farmon élő, árva kamaszfiúról szól, aki egyik éjszaka, vadászat során egy zafírkék kőre bukkan. Megpróbálja eladni, hogy segítsen éhező családján, ám a kőről kiderül: valójában sárkánytojás. Hamarosan kikel belőle egy zafírkék sárkány, Saphira. Eragon élete egy csapásra megváltozik, mert az is kiderül, hogy ő az egyetlen sárkánylovas Alagaesia földjén. Ugyanis a legendás sárkánylovasok előző nemzedéke egy szálig elpusztult a gonosz király, Galbatorix ellen vívott, elkeseredett harcban. Eragonra hárul tehát a nemes feladat, hogy megszabadítsa szülőföldjét a kegyetlen zsarnok uralmától. A Gyűrűk Ura és a Harry Potter-filmek hagyományait követő sikerregény alapján készült 100 millió dolláros szuperprodukció nagy részét Magyarországon forgatta a Terminátor 2., a Jurassic Park és számos egyéb látványos film trükkmestere, aki ezúttal saját rendezésében mutatja meg, mire képes a modern trükktechnika!

Kiadta: Fox 2000 Pictures

Cast: Edward Speleers, Jeremy Irons, John Malkovich

Eragon

Film előzetes:

Műfaja: akció fantasy kaland

Az Eragon hatalmas sikert aratott, Amerikában a bestseller-listákon rövid ideig a Harry Pottert is megelőzte. A film forgatásához a rendező (Stefen Fangmeier) olyan helyszínt keresett, amelyet még „nem dolgozott át emberi kéz”. Végül a film nagy részét Magyarországon forgatták (Pilisborosjenő – Carvahall, Celldömölk, Ság hegy – Farthen Dur, Velencei-tó – Daret, Szelim-barlang – Galbatorix trónterme).

GYORS LETÖLTÉS

Írta: Peter Buchman

Szólj hozzá!

Címkék: divx letöltés ingyen mozifilm letöltés eragon dvd letöltés eragon mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr461928850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása