HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Miami Vice mozifilm ingyen letöltés Miami Vice dvd film letöltés itt!

2010.04.12. 17:38 INGYEN-LETÖLTÉS

Miami Vice

Ismertető: Richardo Tubbs dörzsölt városi vagány, pláne ahhoz képest, hogy zsaru. Kedvesével együtt beépülnek a dél-floridai kábítószer-kereskedelem szövevényes és veszélyes rendszerébe, hogy megtalálják azokat, akik három gyilkosságért felelnek. Társa, Sonny Crockett karizmatikus és csajozós pasi - egészen addig, míg a beépített meló során bele nem szeret egy fegyver- és drognepper kínai-kubai feleségébe. Beépüléskor a legjobb álca, ha az embernek nagy az arca, és nem fogja vissza magát. A bűnügy intenzitása Crockettet és Tubbsot egy olyan szakadék szélére sodorja, ahol a valós énjük és szerepük határai elmosódni látszanak, ahol a pandúr és a rabló eggyé válik.

Forgalmazza: Universal Pictures

Film trailer:

Miami Vice letöltése itt!

LETÖLTÉS ITT

Hossza: 134

Stáblista: Colin Farrell, Jamie Foxx, Gong Li, Luis Tosar

A történet élesen elütött a korábbi krimisorozatoktól, és az aktuális 80-as évek világára fókuszált. Minden korábbi szériánál fontosabb szerepet töltött be a kábítószer (különösen a kokain), megjelent a dél-amerikai drogháború, a gyerekkereskedelem, sőt az északír konfliktus is. Gyakori volt a sokszor kifejezetten durva erőszak nyílt ábrázolása, miközben az ügyek esetenként megoldatlanul végződtek. A történetszálban a korábbiaknál sokkal kevesebbet számított a klasszikus értelemben vett nyomozás és nyomozói munka; a főszereplők feladata nem annyira egy-egy bűntény megoldása volt, mint inkább az ismert bűnözők elfogása és hatástalanítása. Eközben pedig minden korábbinál többször merültek fel bennük erkölcsi kérdések: hol a különbség a rendőrök és a rosszfiúk között, hol húzódik a határ a törvény és a törvénytelenség között, és mennyire lehet szabadon engedni az egyéni érzelmeket, esetenként a bosszúvágyat – akár a rendőrségi szabályzatokkal szemben is.

LETÖLTÉS

Style: akció krimi dráma

Editor: Craig McKay

Szólj hozzá!

Címkék: film mozifilm miami vice dvd miami vice letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr891915274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása