HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Galaxis útikalauz stopposoknak divx film Galaxis útikalauz stopposoknak mozi film ingyen letöltés azonnal!

2010.04.15. 23:36 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS ITT

Megjelent: 2005-06-16

IMDB értékelés: 6.6

Galaxis útikalauz stopposoknak

Film besorolása: kaland vígjáték sci-fi

GYORS LETÖLTÉS

Mozifilm bemutató:

Van még olyan ember (vagy értelmesebb lény) a Galaxisban aki nem tudja mi ez a könyv? Ha igen, hallgassa el a dolgot, és sürgõsen olvassa el! Aki pedig már olvasta, az olvassa el újra!

Fényképezte: Russell Carpenter

Kattints ide a Galaxis útikalauz stopposoknak, The Hitchhikers Guide to the Galaxy dvd film letöltéshez!

Rövid ismertető: Aki tájékozódni akar a világban, csak egy biztos, hiteles és teljes műre támaszkodhat: A Galaxis útikalauz stopposoknak a mi Földünkön sajnos még nem jelent meg, ám a végtelen űr egyéb bolygóin nagyon nagy tiszteletnek örvend – hiszen minden helyzetre, a kozmosz bármely eldugott szegletével kapcsolatban tartogat néhány hasznos és olcsó tanácsot. Ford Prefect e könyv informátora – rövid időre érkezett hozzánk, hogy új fejezettel gazdagítsa a legendás útikönyvet, de tizenöt éve nem veszi fel senki, még a Betelgeuséról elcsatangolt zöld csészealjak is cserbenhagyják. Ideje nagy részét a Ló és Lovász nevű falusi kocsmában tölti, egy rokonszenves földlakó, Arthur Dent társaságában. De egy egyébként is rosszul kezdődő csütörtökön hírét veszi, hogy itt a világvége. És kezdődnek az őrült kalandok. A Douglas Adams kultikus regénye alapján készült sci-fi vígjáték ugyanúgy a rajongók kedvence, mint Adams vidám regénye!

Stáblista: Martin Freeman, Mos Def, Sam Rockwell

Szólj hozzá!

Címkék: divx letöltés ingyen premier film galaxis útikalauz stopposoknak mozifilm letöltés galaxis útikalauz stopposoknak ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr221925200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása