HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Superbad - avagy miért ciki a szex? premier film ingyen letöltés Superbad film a blogon!

2010.04.09. 12:23 INGYEN-LETÖLTÉS

Fényképezte: Russell Carpenter

Rendezte: Greg Mottola

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Úgy kellett már egy új Amerikai pite az amerikai népnek, mint...., mint..., mint a magyarnak. Az Amerikai pite hullámán meglódult a tiniszex vígjátékok sora, hiszen jött a Cool-túra, az Eurotúra és az európai klónok (pl. Hangyák a gatyában), de utána mintha mégis csak megbicsaklani látszana a nagy fellelkesülés. Tavaly itthonra már csak olyan söpredék jutott el, mint a Party gimi, amely ráadásul még csak nem is tavalyi film volt.

Superbad - avagy miért ciki a szex?

Stílus: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Superbad - avagy miért ciki a szex?, Superbad mozifilm letöltés itt!

A film szereplői: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse

Film pontszáma: 7.8

Tartalom: Miről beszélget két gátlásos kamasz naponta 24 órát, néha többet? Ki tudja? Az ő titkuk. Annyi biztos, hogy Evan és Seth az elmúlt négy évet nagyjából folyamatosan egymás társaságában töltötte, és arról ábrándozott, hogy becsajozik inkább. Most viszont hamarosan véget ér az iskola, ők más-más főiskolára fognak kerülni, és egyszerre rémülnek meg attól a szomorú lehetőségtől, hogy egymás nélkül kénytelenek majd élni és attól a még szomorúbb ténytől, hogy most már örökre szüzek maradnak. Ám egy váratlan bulimeghívás talán mindent megváltoztat. Talán ez lesz az az éjszaka, amikor az örök lúzerek diadalt aratnak. ?k mindent elkövetnek, hogy így legyen... így hát ez lesz az a borzasztó, megaláztatásokban és menekülésekben gazdag éjjel, amire aztán olyan sok szeretettel gondol az ember egy életen át.

GYORS LETÖLTÉS

Szólj hozzá!

Címkék: mozi mozifilm mozifilm letöltés superbad avagy miért ciki a szex? letöltés superbad avagy miért ciki a szex? dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr981907003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása