HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vigyázz, kész, szűz! film letöltése ingyen American Virgin letöltés azonnal!

2010.04.10. 18:11 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplő(k): Bob Hoskins, Mena Suvari, Robert Loggia

Író: Jean-Pierre Marois

Film ismertető: Bemutatom Adam Chamberlain-t. 20 éves, karizmatikus és sikeres. Szűz és ezt büszkén vállalja. A népszerű ifjúsági vallási mozgalom szónoka, mely az önmegtartóztatást hirdeti. Adam hite sziklaszilárd, milliók példaképe és pitbull anyukájának köszönhetően üzletileg is robbantanak. Példabeszédeinek gyakori tárgya barátnője, Cassandra, egy igaz szerelme, aki az Úr akaratából az egyetlen nő számára, most és mindörökké. Hamarosan összeházasodnak, amint Cassie visszatér afrikai segélymissziójáról...

Műfaja: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

LETÖLTÉS ITT

Fényképezte: Russell Carpenter

Katrina (Mena Suvari) 18 éves lesz és nagy bánatára még mindig szűz. Apja, Ronny (Robert Loggia) pornófilmrendező, aki foglalkozásából kiindulva lányát a lehető legszigorúbb neveltetésben részesítette. Joey (Bob Hoskins), aki szintén a pornóiparban dolgozik, egy különleges ötlettel áll elő. Rendezzenek élő show-műsort, ahol a szereplők egyenes adásban veszítik el a szüzességüket. Az egyik szereplő pedig lehetne akár Katrina.

 

GYORS LETÖLTÉS

 

Vigyázz, kész, szűz!

Kattints ide, Vigyázz, kész, szűz! divx film és töltsd le most!

Zene: Graeme Revell

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés vigyázz film letöltés mozifilm letöltés kész szűz! dvd szűz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr791907289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása