HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Időzavarban divx film ingyen letöltés Időzavarban letöltés Out of Time dvd film letöltés ingyen

2010.04.10. 16:09 INGYEN-LETÖLTÉS

Film leírása: Matt (Denzel Washington) Banyan Key, egy floridai kisváros rendőrfőnöke. Keményen dolgozik, ért a szakmájához, munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Key-t valósággal sokkolja egy brutális, kettős emberölés, melyben az egyik áldozat éppen a sheriff szeretője (Sanaa Lathan). Matt nyomozni kezd, s élete egyszerre csak felborulni látszik: bizonyos dolgok napvilágra kerülnek. Ahogy a gyilkossági ügy egyre több részletére derül fény, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet, és ő lesz az első számú gyanúsított...

Belépés a Időzavarban premier film letöltéshez itt!

 

GYORS LETÖLTÉS

 

Denzel Washington meghízott, és ez nem áll jól neki. Nem mint pasinak nem áll jól - ezt nem is dolgunk megítélni -, hanem mint akciósztárnak. Amint a film elején meglátjuk a floridai rendőrség fehér pólós-shortos egyenruhájában, feltűnő pocakjával, már lehet tudni, hogy itt nem sok izgalom lesz. Pedig a helyszín ígéretes, akárcsak a fülledt floridai nyár. Régi filmes közhely ugyanis, hogy a kinti időjárás meghatározza cselekmény jellegét és intenzitását. Ha kint dúl a vihar, akkor az érzelmek is felkavarodnak, ha pedig egy nőnek már a történet elején csatakosan összeragad a haja, akkor tudhatjuk, hogy sok jóra nem számíthatunk.

Style: krimi thriller (Műfaj)

Filmbemutató:

 

Hossza: 105

LETÖLTÉS MOST

Company: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Dátuma: 2004-06-24

Stáblista: Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan

Időzavarban

Szólj hozzá!

Címkék: dvd divx dvd letöltés időzavarban letöltés ingyen időzavarban film

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr81907283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása