HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A Halál a Ragadozó ellen film ingyen letöltés A Halál a Ragadozó ellen dvd film letöltés ingyen azonnal!

2010.04.09. 14:04 INGYEN-LETÖLTÉS

LETÖLTÉS

Cast: Lance Henriksen, Sanaa Lathan, Colin Salmon, Ewen Bremner

A Halál a Ragadozó ellen

Kiadás dátuma: 2004-10-28

A két rettenetes ellenfél évezredek óta küzd egymással a világűr távoli sötétjében. Harcuk brutális és könyörtelen, nem kérnek és nem adnak kegyelmet. Eközben senkire és semmire nincsenek tekintettel, halál és pusztulás vár arra, aki az összecsapásukba belekeveredik. A bolygóközi küzdelem új dimenziót ölt, amikor a szörnyek eljutnak a Földre. Az idegenek és a Ragadozó összecsapásának színtere az egyik álmos coloradói kisváros lesz. Ide tér haza Dallas, a most szabadult fegyenc, Ám ahelyett, hogy új életet kezdhetne, menekülnie kell. Ha életben akarnak maradni, össze kell fogniuk a szörnyek ellen.

Zene: Graeme Revell

Tartalom: Az Alien vs Predator - A Halál a Ragadozó ellen című filmben a filmtörténet két talán legismertebb földönkívüli lénye, két kultikus szörnyeteg csap össze. Mindazok, akik végigkísérték az Alien- és a Predator-filmek diadalmenetét az elmúlt évtizedekben, nagy örömmel fogják köszönteni a legújabb opuszt, amelyben megduplázódnak a veszélyek és a kalandok. Tudósok és szakértők egy csapata érkezik az Antarktiszra, hogy felkutassanak egy a jégkéreg alatt rejtőző ősi piramist, azonban hamarosan rá kell döbbenniük, hogy ez a felfedezés nem is olyan örömteli, sőt, veszélyt jelenthet az egész emberiségre: a piramis belsejében ugyanis két földönkívüli fajra bukkanak, akik évezredek óta háborúznak egymással a mélyben. Mindegy, melyikük kerül ki gyõztesként, mi csak veszíthetünk…

Film besorolása: akció horror sci-fi

A A Halál a Ragadozó ellen premier film letöltés elindításához kattints ide!

LETÖLTÉS MOST

Rendező(k): Paul_W.S. Anderson

Filmelőzetes:

Szólj hozzá!

Címkék: film film letöltés dvd letöltés a halál a ragadozó ellen divx letöltés a halál a ragadozó ellen ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr231907270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása