HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Derült égből fasírt divx film letöltés ingyen Derült égből fasírt mozifilm letöltése ingyen Cloudy with a Chance of Meatballs film letöltése információk!

2010.04.09. 14:02 INGYEN-LETÖLTÉS

Tetszési index: 7.3

Film kiadás dátuma: 2009-01-01

Derült égből fasírt

Derült égből fasírt, Cloudy with a Chance of Meatballs LETÖLTÉS INDÍTÁSA

A kis Flintecske már gyerekkóra óta építget mindenféle találmányt, ami az emberek életét megkönnyithetné, de általában mindig valami félresikerült.

Stáblista: rajzfilmfigurák

Film ismertető: Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt - ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

LETÖLTÉS MOST

Fényképezte: Russell Carpenter

LETÖLTÉS

Film műfaja: családi rajzfilm (Műfaj)

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi mozifilm derült égből fasírt dvd derült égből fasírt ingyen letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr771907267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása