HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A kabalapasi dvd film letöltés ingyen Good Luck Chuck mozifilm letöltése most!

2010.04.09. 14:00 INGYEN-LETÖLTÉS

Film előzetes trailer:

Zeneszerző: Graeme Revell

Stílusa: romantikus vígjáték (Műfaj)

A születésnapi zsúron a tízéves Charlie nem volt hajlandó megpuszilni a boszorkányos kinézetű osztálytársnőjét, mire a vérig sértett lány megátkozta. Huszonöt esztendővel később, Charlie még mindig az átoktól szenved. Fogorvosként dolgozik, és képtelen megtalálni a nagy Õt. Miközben az összes nővel befuccsol a kapcsolata, a csajok boldogak lesznek a következő pasival. A dolognak persze híre megy. Nem csoda, hogy minden facér nő Charlie-t akarja, mert tudják: utána jön a nagy szerelem. Így amikor Charlie-nak megtetszik a csinos Cam, mindent elkövet, hogy ne szeressenek egymásba.

Leírás: Minden éjjel egy újabb gyönyörű nővel bújni ágyba? Ennél jobb átokról álmodni sem lehet! Charlie Logan hálószobájának ajtaja előtt sorakoznak a város legszebb csajai, ugyanis aki vele tölt egy éjszakát, az a következő pasijában találja meg az igazit – mindezt egy Charlie-t sújtó átoknak köszönhetően. De amikor a kabalapasi szívét a csodaszép Cam rabul ejti, az átok már nem áldás: ha megkapná az egyetlen nőt, akire vágyik, azzal örökre elveszítené. Nincs más hátra, mint bármi áron megtörni a varázst, mielőtt még Cam rátalálna a nagy ?-re.

Operatőr: Russell Carpenter

A kabalapasi

Szereplők: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler

LETÖLTÉS

Kattints ide, A kabalapasi, Good Luck Chuck divx film és töltsd le most!

A filmet rendezte: Mark Helfrich

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Szólj hozzá!

Címkék: dvd divx mozifilm a kabalapasi ingyen letöltés a kabalapasi letöltés ingyen

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr921907264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása