HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A nemzet aranya premier film letöltése ingyen A nemzet aranya divx film letöltés

2010.04.21. 15:48 INGYEN-LETÖLTÉS

Színészek: Nicolas Cage, Jon Voight, Diane Kruger

Fényképezte: Russell Carpenter

LETÖLTÉS ITT

Zeneszerző: Graeme Revell

A nemzet aranya

LETÖLTÉS

Film besorolása: akció kaland thriller

Mozifilm bemutató trailer:

A nemzet aranya: Titkok könyve (National Treasure: Book of Secrets) egy 2007-ben bemutatott amerikai kalandfilm, a 2004-es A nemzet aranya folytatása. A rendező újfent Jon Turteltaub volt, a produceri teendőket is ismét Jerry Bruckheimer látta el; a forgatókönyvet Ted Elliott, Terry Rossio, Gregory Poirier és saját ötletükből a Wibberley-testvérek írták.

Leírás: A Szikla, a Con Air - A fegyencjárat és a Tolvajtempó után újra együtt Nicolas Cage és a tévedhetetlen producer, Jerry Bruckheimer szuperduója! Benjamin Franklin Gates egész életét olyan kincs felkutatásának szentelte, melynek létezésében kevesen hisznek. Egyes elképzelések szerint a Templomos Lovagok legendás kincsét valahol Amerikában rejtették el. Egy családi hagyomány pedig arra kötelezi a Gates-família minden férfitagját, hogy régész legyen, és így hat nemzedék óta a nemzet Alapító Atyái által hátrahagyott jeleket keresik az egész országban. Ben Gates most talált rá a helyes nyomra. Legalábbis tudja, hol található a kirakós játék utolsó darabkája, a titkos utalás a kincs hollétére - s ez nem más, mint egy rejtett térkép a Függetlenségi Nyilatkozat hátoldalán. Ám egy lelkiismeretlen kalandor is szeretné megszerezni a kincset, következésképpen a felbecsülhetetlen értékű nemzeti ereklyét, és Ben kínzó dilemma elé kerül. Végül úgy dönt, ő maga lopja el a becses iratot - melyet a világ legszigorúbb biztonsági rendszere véd -, és nem hagyja, hogy rossz kezekbe kerüljön. Nemcsak ellenfelével kell versenyt futnia, hanem az idővel és a hatóságokkal is, s ebben az őrült akcióban csak két segítsége van: megszállott komputermániás barátja, Riley és a Nemzeti Levéltár restaurátora, Abigail Chase. Sikerül-e végrehajtaniuk minden idők legnagyratörőbb rablását... és vajon tényleg közelebb visz-e az okmány az áhított kincshez?

IMDB értékelés: 6.8

A nemzet aranya dvd film letöltési linkekhez kattints ide!

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd letöltés a nemzet aranya divx letöltés a nemzet aranya mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr921940164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása