HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az utca királyai ingyen letöltés Az utca királyai mozifilm letöltés ingyen Street Kings divx film letöltése ingyen itt!

2010.04.19. 20:06 INGYEN-LETÖLTÉS

Az utca királyai

Kevin Federline táncos-színész feltűnt volna a filmben, azonban 2007 augusztusában jelentések szerint a producerek az utolsó pillanatban úgy döntöttek, nincs szükségük rá, de erről ügynöke nem értesítette időben Federline-t, s csak a jelmezpróbára érkezve szembesült vele. A Fox Searchlight egy képviselője mindazonáltal azt is tagadta, hogy Federline egyáltalán szerepet kapott volna a filmben

GYORS LETÖLTÉS

Filmelőzetes:

IMDB pontszám: 7.0

Főszereplő színészek: Keanu Reeves, Hugh Laurie, Forest Whitaker

Műfaj: krimi dráma thriller

LETÖLTÉS MOST

Mozipremier: 2008-04-17

Az utca királyai, Street Kings mozi film letöltési linkhez kattints ide!

Ismertető: Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

Írta: James Ellroy

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen letöltés dvd letöltés premier film az utca királyai divx letöltés az utca királyai mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr221935306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása