HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Norbit mozi film ingyen letöltés Norbit dvd film letöltés ingyen Norbit letöltése ingyen

2010.04.09. 12:25 INGYEN-LETÖLTÉS

Film bemutató:

Belépés a Norbit, Norbit film letöltéshez itt!

Rövid ismertető: Norbittal mindig is kicsellózott az élet. Kisbabaként egy kínai étterem-árvaház, az Arany Nudli küszöbére, a prérikutyák elé vetette a sors, no meg a szülők. Gyerekként állandóan szekálták, gúnyolták a többiek, mígnem egy testes pártfogóra talál: Rasputia, a nagyszájú leányzó veszi szárnyai alá, és el sem engedi, míg évekkel később össze nem házasodnak. Utána meg pláne. A szimpatikus lúzer megpróbál beilleszkedni új családjába, ahol zsarnok nejének három fivére kétes családi bizniszeket bonyolít. A reménytelen helyzetben váratlan fénysugár tűnik fel, amikor felbukkan Norbit gyermekkori szerelme, Kate.

Written by: Eddie Murphy

Norbittal mindig is kicsellózott az élet. Kisbabaként egy kínai étterem-árvaház, az Arany Nudli küszöbére, a prérikutyák elé vetette a sors, no meg a szülők. Gyerekként állandóan szekálták, gúnyolták a többiek, mígnem egy testes pártfogóra talál: Rasputia, a nagyszájú leányzó veszi szárnyai alá, és el sem engedi, míg évekkel később össze nem házasodnak. Utána meg pláne. A szimpatikus lúzer megpróbál beilleszkedni új családjába, ahol zsarnok nejének három fivére kétes családi bizniszeket bonyolít. A reménytelen helyzetben váratlan fénysugár tűnik fel, amikor felbukkan Norbit gyermekkori szerelme, Kate.

LETÖLTÉS ITT

Playtime: 102

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Vágta: Craig McKay

Norbit

Színészek: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews

Style: romantikus vígjáték (Műfaj)

Szólj hozzá!

Címkék: divx letöltés ingyen film letöltés norbit premier film norbit mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr771907010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása