HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mr Brooks dvd film letöltés ingyen Mr Brooks mozifilm letöltése ingyen

2010.04.09. 12:21 INGYEN-LETÖLTÉS

Mr. Brooks látszólag az amerikai középosztály megtestesült mintaképe: sikeres üzletember és boldog családapa. Mindez azonban csak álca, Mr. Brooks valójában brutális sorozatgyilkos. Két esztendőn át sikerült visszafognia a benne szunnyadó sötét erőt, ám a gyilkos ösztön most újra kitört belőle. Ezúttal egy szeretkező pár az áldozat, ám egy szemtanú is akad. Tom hamarosan bejelentkezik nála, ám nem pénzt akar, hanem életre szóló élményre vágyik. Nem elég, hogy Mr. Brooksnak meggyűlt a baja a zsarolóval, de egy okos nyomozónő, Tracy Atwood is a nyomában van.

Műfaja: thriller krimi (Műfaj)

Főszereplő színészek: Kevin Costner, William Hurt, Demi Moore

LETÖLTÉS AZONNAL

GYORS LETÖLTÉS

Mr Brooks

Megjelent: 2007-09-27

Film előzetes:

Operatőr: Russell Carpenter

Playtime: 120

Mr Brooks, Mr Brooks premier film letöltés itt!

A tartalomból: Mr. Brooks sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Éjszakánként azonban megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen mostanáig. Mr. Brooks egy időre legyőzi rossz szellemét, ám két év után gyilkos ösztöne ismét előtör. Amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagyott maga után. A kukkoló Tom lefotózza az eseményeket, és megzsarolja Brooksot. Nem pénzt akar: életre szóló élményre vágyik. A gyilkos körül szorul a hurok, ráadásul egy okos nyomozónő, Tracy Atwood is a sarkában van.

Szólj hozzá!

Címkék: dvd letöltés ingyen mr brooks mozifilm mr brooks dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr931906996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása