HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

300 mozifilm letöltése 300 divx film letöltés 300 premier film ingyen letöltés azonnal!

2010.04.09. 14:13 INGYEN-LETÖLTÉS

300

Filmbemutató:

LETÖLTÉS ITT

A 300 Frank Miller azonos című képregényének 2007-es adaptációja, mely a Krisztus előtt 480-ban zajló thermopülai csata eseményeit dolgozza fel, történelmi fantasy műfajban. A filmet Zack Snyder rendezte, a zenét Tyler Bates zeneszerző komponálta, Miller pedig vezető producerként és tanácsadóként működött közre. A produkció legjavát stúdióban vették fel, speciális effektusok utólagos hozzáadásával, megőrizve az eredeti képregény jellegzetes látványvilágát.

300, 300 film letöltés inditása!

Film műfaja: akció dráma háborús

LETÖLTÉS MOST

Operatőr: Russell Carpenter

Kiadás dátuma: 2007-03-22

Cast: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West

IMDB értékelés: 7.9

Ismertető: Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük. Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életbe maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberi közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra. A Frank Miller (Sin City) képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm ingyen letöltés film letöltés 300 mozi 300 dvd letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr41907300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása