HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A 40 éves szűz letöltés ingyen

2010.04.09. 12:20 INGYEN-LETÖLTÉS

A 40 éves szűz

Írta: Judd Apatow

A 40 éves szűz, The 40 Year Old Virgin film LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Kiadó stúdió: Universal Pictures

Vágó: Craig McKay

Műfaj: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Andy Stitzer saját bevallása szerint kielégítő életet él: számlákat stempliz egy műszaki áruházban, agglegénylakása tele originál csomagolású akciófigurákkal és képregényekkel, bicajjal jár, mert nincs kocsija, és esténként, amikor épp nem videójátékkal múlatja az időt, ólomkatonákat festeget. Ha netán mégis valami hiányérzetünk volna, az bizonyára abból fakad, hogy Andynek nincs - sőt, még sosem volt - nője. Ami így, negyven évesen azért nem igazán sikersztori.

LETÖLTÉS MOST

LETÖLTÉS

Főszereplők: Steve Carell, Catherine Keener, Elizabeth Banks

Rövid ismertető: Andy Stitzer saját bevallása szerint kielégítő életet él: számlákat stempliz egy műszaki áruházban, agglegény-lakása tele originál csomagolású akciófigurákkal és képregényekkel, bicajjal jár, mert nincs kocsija, és esténként, amikor épp nem videójátékkal múlatja az időt, ólomkatonákat festeget. Ha netán mégis valami hiányérzetünk volna, az bizonyára abból fakad, hogy Andynek nincs - sőt, még sosem volt - nője. Ami így, negyven évesen azért nem igazán sikersztori. Amikor a turpisság lelepleződik a jó szándékú, de kissé lökött kollégák számára, a feladat kézenfekvő: meg kell fosztani Andyt attól, amit immár negyven év óta őrizget: a szüzességétől.

Szólj hozzá!

Címkék: divx ingyen letöltés film letöltés a 40 éves szűz divx letöltés a 40 éves szűz mozifilm letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr311906993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása