HTML

INGYEN DVD LETÖLTÉS

INGYEN DVD LETÖLTÉS

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tapló Télapó film letöltése Tapló Télapó mozi film letöltés ingyen Bad Santa divx film letöltés most!

2010.04.22. 20:25 INGYEN-LETÖLTÉS

Mozifilm trailer:

Tapló Télapó, Bad Santa premier film letöltés inditása!

Film tartalma: Willie minden évben áruházi Mikulásnak öltözik. A piros köpeny alatt azonban valójában egy kasszafúró bújik meg, aki mindig karácsony estére időzíti a nagy fogását. Amikor a vásárlók hazamennek a bevásárló központból, a Mikulás és bűntársa, a találékony és ügyes Manó - a törpe növésű Marcus - feltörik az áruház széfjét, és odébb állnak a zsákmánnyal. A Mikulás és társa ez évi akcióját azonban veszély fenyegeti az idegesítő üzletvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és az ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác személyében.

Tapló Télapó

Film műfaja: krimi vígjáték (Műfaj)

A film szereplői: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly

Willie T. Stokes kiégett lelkű lumpen fickó, aki áruházi Mikulásnak öltözve csak úgy ontja magából a sziporkázóan szellemes benyögéseket, miközben egyszerűen képtelen a civilizált viselkedésre. A Mikulás piros köpenye alatt - ami egyébként is úgy lóg rajta, mint tehénen a gatya -, Willie személyében valójában egy kasszafúró bújik meg, akinek minden évben van egy nagy fogása - Karácsony este. Amikor a vásárlók már hazamentek a bevásárló központból, ez a Mikulás, no meg a találékony és ügyes Manó - Willie bűntársa, a törpe növésű Marcus - feltörik az áruház széfjét, és odébbállnak a saját kis ünnepi meglepetésükkel.

Forgatókönyvíró: Glenn Ficarra

Zene: Graeme Revell

Megjelent: 2004-12-02

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

GYORS LETÖLTÉS

Szólj hozzá!

Címkék: film dvd film letöltés tapló télapó mozi tapló télapó divx letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr221943539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása