HTML

Minden végzet nehéz mozi film információk!

2010.04.20. 17:26 INGYEN-LETÖLTÉS

GYORS LETÖLTÉS

Playtime: 128

Filmbemutató trailer:

Műfaj: romantikus vígjáték (Műfaj)

Film ismertető: Az ideális nőnek hosszú combja, pompás alakja, mindig jó kedve van, folyton szexre éhes, és legalább harminc évvel fiatalabb nálam - ez Harry Langer életfilozófiája. A zeneipar mindentudó cápája falja a nőket, de kizárólag a huszonéveseket. Imádja őket, imádja az irigy tekinteteket, és élvezi, hogy őt is élvezik. Legújabb zsákmánya Marin nem rosszabb a szokásosnál: vagyis bombázó. A lány anyjának házában töltik a hétvégét, amikor egyszerre több baj is történik. 1. Betoppan a lány anyja. 2. Harry infarktust kap; ha nem is súlyos az ügy, úgy tűnik egy ideig ápolásra szorul, és fel kell hagynia eddig megszokott életformájával. Az örökifjú playboy tehát egyszerre kénytelen rengeteg olyan bajjal szembesülni, amit korábban sosem viselt volna el. Kénytelen tűrni, hogy ápolják, mindezt egy idegen házban, méghozzá egy olyan nőtől, akinek ráncos a bőre! Ha ez még nem volna elég, beüt az igazi istencsapása: beleszeret barátnője anyjába, aki biztosan harminc fölött van. Az már csak a ráadás, hogy ezügyben egy vetélytárssal, az orvosával is számolnia kell.

Minden végzet nehéz, Somethings Gotta Give divx film letöltése itt!

LETÖLTÉS MOST

A romantikus vígjátékok műfaja nincs korhoz kötve, éspedig sem a néző, sem a filmbeli főszereplők oldaláról. Ez az egyik tanulsága Nancy Meyers legújabb filmjének, ami ugyan két idősebb ember szerelméről szól, de ez nem vet gátat annak, hogy a leendő mozinézők mindenféle generációja pompásan szórakozzon rajtuk, illetve a filmen.

Rendező: Nancy Meyers

Film kiadás dátuma: 2004-03-25

Minden végzet nehéz

Szereplő(k): Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi premier film minden végzet nehéz dvd minden végzet nehéz letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyen-dvd-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr911937556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása